- Kırmızı ve Yeşil Mercimek Çeşitleri
- Köftelik ve Pilavlık Bulgur Çeşitleri
- Nohut ve Fasulye Çeşitleri
- Patlatmalık Mısır Çeşitleri
- Aşurelik Buğday Çeşitleri
- Barbunya Çeşitleri
- Pirinç Çeşitleri
- Şehriye, Erişte ve Makarna Çeşitleri
- Özel Amaçlı ve Tam Buğday Unu Çeşitleri
- Galeta Unu ve Mısır Unu
- İrmik Çeşitleri
- Tarhana
- Domates ve Biber Salçası Çeşitleri
- Rendelenmiş Domates Konserve
- Közlenmiş Konserve Çeşitleri
- Ton Balığı Konserve Çeşitleri
- Bezelye Konserve Çeşitleri
- Garnitür Çeşitleri
- İlk Hasat ve Filiz Siyah Çay Çeşitleri
- Karadeniz ve Tiryaki Siyah Çay Çeşitleri
- Harman ve Bergamot Aromalı Siyah Çay Çeşitleri
- Süzen ve Demlik Poşet Çay Çeşitleri
- Meyveli ve Bitki Çay Çeşitleri
- Dibek Kahvesi ve Türk Kahvesi Çeşitleri
- Küp Şeker ve Toz Şeker
- Nar Ekşisi
- Üzüm Sirkesi Çeşitleri
- Elma Sirkesi Çeşitleri
- Beyaz Sirke
- Ketçap
- Mayonez
- Kırmızı Acı Toz ve Kırmızı Tatlı Toz Biber
- Kırmızı Acı Pul ve Kırmızı Tatlı Pul Biber
- Hindistan Cevizi, Toz Tarçın ve Susam
- Karabiber, Çörek Otu ve Mavi Haşhaş
- Kimyon, Kekik, Nane, Sumak ve İsot
- Toz Kakao
- Limon Tuzu
- Karbonat
- Jalapeno Biber Turşusu Çeşitleri
- Kornişon Turşusu Çeşitleri
- Biberiye Turşusu Çeşitleri
- Biber Turşusu Çeşitleri
- Karışık Turşu Çeşitleri
- Pancar ve Lahana Turşusu
- Parmak Patates Çeşitleri
- Elma Dilim Patates
- Nar Suyu
- Salep
- Mantı
- Dondurulmuş Limonata Özütü
Uçtan Uca